Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox Series X θα επιτρέπει τη διαγραφή τμήματος ενός game από το σκληρό δίσκο

*
Με το μέγεθος των next-gen games να είναι υπό συζήτηση, αποκαλύπτεται πως το Xbox Series X θα δώσει μια μερική λύση, αφού θα επιτρέπει τη διαγραφή τμήματος των αρχείων. Ο Major Nelson μίλησε με τον παραγωγό Jason Ronald στο πρόσφατο podcast του και αναφέρθηκε πως για παράδειγμα ο παίκτης θα μπορεί να διαγράψει πχ. το single player τμήμα ενός game αν τον ενδιαφέρει μόνο του multiplayer του. Ή και το αντίστροφο. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα βοηθήσει αρκετούς να διαχειριστούν καλύτερα τα δεδομένα του δίσκου τους και θα τους δώσει τη δυνατότητα να χειριστούν όσο καλύτερα γίνεται τα saves και τα games που θα έχουν εγκατεστημένα. Αν βέβαια δεν θέλουν να προχωρήσουν σε αγορά εξωτερικής μονάδας αποθήκευσης. Ακούστε το σχετικό podcast στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*