Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To YouTube ετοιμάζει τη δική του συνδρομητική τηλεόραση

Μετά το Hulu και την Sony, άλλος ένας τεχνολογικός κολοσσός θέλει να μπει στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το Bloomberg News το YouTube ετοιμάζει μια υπηρεσία με την ονομασία Unplugged μέσω της οποίας είναι δυνατόν να παρακολουθήσει κανείς κάποια γνωστά συνδρομητικά κανάλια ζωντανά μέσω streaming. Η ιδέα αυτή έχει ξεκινήσει από το 2012 με τις απαραίτητες προετοιμασίες στον κώδικα της πλατφόρμας να έχουν ήδη γίνει. Πλέον οι προσπάθειες εντείνονται, καθώς υπάρχουν βλέψεις για να είναι έτοιμη η υπηρεσία μέσα στο 2017, ώστε να προλάβει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Για την ώρα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στο να κλειστούν συμφέρουσες συμφωνίες με τα πιο δημοφιλή κανάλια, καθώς το YouTube σκοπεύει να κρατήσει την τιμή του Unplugged κάτω από τα $35 τον μήνα. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένα βασικό πακέτο λίγων καναλιών, πάνω στα οποία θα μπορούν να «κολλήσουν» κι άλλα με έξτρα κόστος καθώς επίσης και ειδικά πακέτα επικεντρωμένα σε συγκεκριμένο στυλ (πχ αθλητικά, παιδικά προγράμματα, ταινίες) με συμφέρουσες τιμές. Με τη μάχη στην συνδρομητική τηλεόραση μέσω ίντερνετ να έχει ανάψει για τα καλά, αναμένουμε σύντομα νεότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Srath
    • Όσοι περισσότεροι στο χώρο, τόσο το καλύτερο. To Unplugged προβλέπω να αναδεικνύεται σε κορυφαίο παίκτη στο χώρο όπως έχει γίνει σε άλλους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία. Το θέμα στη χώρα μας παραμένει όμως το bandwidth. Όπως έχει ειπωθεί εδώ και σε fora που διαβάζω δεν είναι λίγοι αυτοί που πληρώνουν 24άρες γραμμές αλλά καταλήγουν να συνδέονται στα 7-9Mbs λόγω απόστασης/παλαιότητας δικτύου κτλ.

      Στο σπίτι μου αν κάποιος βλέπει 720p online... οι υπόλοιποι υποφέρουν....

*