Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To iTunes έρχεται στο Windows Store

*
H Microsoft ανακοίνωσε πως το iTunes της Apple αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο Windows Store μέχρι το τέλος του έτους. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα υποστηρίζει πλήρως τις συσκευές της Apple, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Εάν αναλογιστεί κανείς πως τα Windows 10 S θα δέχονται εφαρμογές μόνο από το Windows Store, η συγκεκριμένη συμφωνία δεν φαίνεται και τόσο παράλογη, για το λόγο ότι δεν θα χρειαστεί στο μέλλον κάποιος κάτοχος iPhone να διστάσει για την αγορά ενός Surface laptop, δεδομένου του ότι δεν θα μπορεί να συνδέσει τις δύο συσκευές μεταξύ τους.



Λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία των Microsoft και Apple παραμένουν άγνωστες, με την πρώτη να μην έχει αποκαλύψει ούτε μια φωτογραφία -έστω- με το πως θα μοιάζει η εφαρμογή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*