Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο μοντέλο του PS5 είναι πιο ελαφρύ γιατί έχει μικρότερο heatsink (video)

*
Η νέα έκδοση του PS5 που εμφανίστηκε πρόσφατα (και στα ελληνικά καταστήματα) είναι πιο ελαφριά και πλέον έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα και που οφείλεται αυτό. Όπως μαρτυρά ένα teardown που έκανε ο YouTuber Austin Evans, η ιαπωνική εταιρεία άλλαξε το heatsink που βοηθάει την κονσόλα να κρατάει πιο χαμηλά τη θερμοκρασία. Η αλλαγή αυτή μπορεί να δικαιολογήσει και τα 300 γραμμάρια διαφοράς που έχουν οι δύο εκδόσεις. Αλλαγή έχουμε και στον ανεμιστήρα, ενώ φαίνεται πως η νέα έκδοση είναι πιο αθόρυβη. Ο Evans μέτρησε μεγαλύτερη εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό της νέας κονσόλας (3-5 βαθμούς), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί κανόνας και υπάρχουν ήδη κάποιοι που σχετίζονται με το θέμα που αναφέρουν πως βγάζει απλά περισσότερη θερμοκρασία από τους αεραγωγούς. Δείτε το video του Austin Evans στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*