Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To οικονομικό Xiaomi Redmi Note 8 Pro καταφθάνει στην Ευρώπη

*
To Xiaomi Redmi Note 8 Pro ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε στην αγορά της Κίνας στα τέλη Αυγούστου και τώρα έρχεται και στην Ευρώπη. Η συσκευή θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ισπανία μέσω του online καταστήματος της Xiaomi και του AliExpress. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι €249 για την έκδοση με τα 6GB RAM και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και €269 για τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πρώτο 24ωρο διάθεσης θα υπάρξει ειδική προσφορά, όπου θα μπορεί κανείς να αποκτήσει το φθηνότερο μοντέλο στα €229. Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro έρχεται με οθόνη FHD+ “Dot Drop” LCD διαγωνίου 6.53ιντσών, 91,4% screen-to-body ratio, σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, Gorilla Glass 5 και στις δύο πλευρές και πιστοποίηση κατά IP52 για αντοχή στο νερό.



Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα MediaTek G90T chipset, με μια octa-core CPU στα 2.05GHz και την ARM Mali-G76 GPU με μέγιστη συχνότητα στα 800MHz. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί τεχνολογία LiquidCool για αδιάκοπο gaming, ενώ σε επίπεδο καμερών, έχουμε ένα τετραπλό camera setup στο πίσω μέρος (64MP, 16MP, 8MP, 2MP) και μια 20MP selfie cam. Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει σε Mineral Grey, Pearl White και Forest Green εκδόσεις, με μπαταρία 4.500mAh και υποστήριξη 18W fast charging μέσω USB-C. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τέλος, θα προσφέρει λειτουργίες NFC, IR, ενώ θα έχει και υποδοχή ακουστικών 3.5mm. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*