Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

VR Headset και νέο Android TV από την Razer

Η Razer ανακοίνωσε το δικό της VR Headset, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Sensics και άλλους πρωτοπόρους κατασκευαστές και developers. Η εταιρεία επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2015 πως το OSVR (όπως θα ονομάζεται) αποτελεί ένα open source format τόσο σε ό,τι αφορά το hardware όσο και το software. Οι χρηστές μπορούν απλά να κατεβάσουν τα σχέδια και τα αρχεία του εν λόγω περιφερειακού από το επίσημο website του OSVR και να δημιουργήσουν το δικό τους VR headset ή μπορούν να το αγοράσουν έναντι $199.99. Η διάθεση του νέου VR headset αναμένεται στην αγορά τον Ιούνιο. Επιπλέον, το λογισμικό και τα development tools προσφέρονται δωρεάν, ενώ βασίζονται στον ίδιο τύπο άδειας με το Android. Το OSVR υποστηρίζει Windows, Linux και Android formats, καθώς και τα Unity 3D και Unreal Engine APIs.



Η εταιρεία στη συνέχεια αποκάλυψε το Razer Forge TV, το οποίο διαθέτει ένα quad-core Qualcomm Snapdragon 805 (με 4 πυρήνες Krait 450 χρονισμένους στα 2.5GHz), GPU Adreno 420, 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη. Μέσω του Razer Forge TV, οι χρήστες θα είναι σε θέση να αναπαράγουν Android games από το Google Play στην τηλεόραση τους, ενώ υποστηρίζει σύνδεση (μέσω Bluetooth) μέχρι και 4 controllers. Ακόμη, η αναπαραγωγή τίτλων από το PC πραγματοποιείται μέσω του Razer Cortex: Stream app. Η beta έκδοση της εφαρμογής αναμένεται να διατεθεί παράλληλα με τη συσκευή κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015, ενώ θα διατίθεται ξεχωριστά με τιμή στα €34.99. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Razer Cortex: Stream μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε Αndroid TV συσκευή σε κονσόλα, ενώ προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό latency gaming με ανάλυση έως και 1080p.


Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και το Razer Serval, ένα Bluetooth gaming controller, το οποίο δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που υπογράφει την ανάπτυξη του Razer Sabertooth Xbox controller. Όπως και τα περισσότερα controllers, το Serval διαθέτει τέσσερα πλήκτρα σε κλασική διάταξη, δύο αναλογικούς μοχλούς, τέσσερα πλήκτρα κατεύθυνσης, δύο shoulder buttons και δύο αναλογικές σκανδάλες. Επίσης συνεργάζεται με το Forge TV, με PCs, καθώς και με smartphones, με τη χρήση του ειδικού phone clip. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκε και το Razer Turret. Το σετ αποτελείται από ένα ασύρματο ποντίκι και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Το ποντίκι διαθέτει δυο πλήκτρα και scroll button για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, ενώ προσφέρει αισθητήρα 3500 DPI και διπλή ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth 4.0 LE ή Wireless 2.4 GΗz.


Όσον αφορά στο πληκτρολόγιο, έρχεται με τεχνολογία Anti-ghosting (για έως και 10 ταυτόχρονα πατήματα πλήκτρων), ενώ η σχεδίαση των πλήκτρων είναι τύπου chicklet, δηλαδή υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ τους, μειώνοντας έτσι τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση. Ακόμη, η Razer υπόσχεται διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι και 4 μήνες. Το Razer Forge TV αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2015 με τιμή στα €99.99 ή στα €149.99 μαζί με το Serval Controller (το οποίο θα πωλείται επίσης ξεχωριστά με τιμή στα €79.99). Τέλος, το σετ Razer Turret θα διατεθεί με προτεινόμενη τιμή στα €129.99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*