Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

VR Ready: Νέα πιστοποίηση από την Nvidia για GPUs και PC

Η Nvidia ξεκινά ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου κάθε συσκευή ικανή να τρέξει επαρκώς περιεχόμενο VR, θα έχει και το ανάλογο σήμα. Εξαιρούμενου του αποκλειστικού στο PlayStation 4, PS VR, τα Oculus Rift και Vibe θα έρθουν σε PC, οπότε η Nvidia θεώρησε σωστό να βοηθήσει τους καταναλωτές να γνωρίζουν, αν το υλικό που προτίθενται να αγοράσουν είναι ικανό να αναπαράγει περιεχόμενο σε VR. Έτσι, όσοι θέλετε να είστε σίγουροι, αρκεί να αναζητήσετε το σήμα VR Ready πάνω σε κάρτες γραφικών της Nvidia, αλλά και σταθερούς και φορητούς υπολογιστές.



Εκτός όμως από την παραπάνω πιστοποίηση, είχαμε και μια ανακοίνωση για τα minimum specs που απαιτούνται για αναπαραγωγή περιεχομένου σε VR, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 ή καλύτερη
CPU: Intel Core i5- 4590 ισοδύναμος ή καλύτερος
Notebook: NVIDIA GeForce GTX 980
Memory/RAM: 8GB+ RAM
Outputs: 2x USB 3.0 ports, HDMI 1.3
OS: Windows 7 SP1 ή νεότερη έκδοση λειτουργικού


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*