Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video από τις νέες συσκευασίες των iPhone 12

Ο χρήστης του Twitter με το όνομα DuanRui, ανέβασε ένα video όπου παρουσιάζεται η νέα, μικρότερη συσκευασία των συσκευών iPhone 12 της Apple.

Η μικρότερη συσκευασία είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης του φορτιστή και των ακουστικών. Η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε αυτήν την εξέλιξη μέσα από το site της και ενώ στο σχετικό stream είχε επιβεβαιώσει πως θα μικρύνει αρκετά το πακέτο αγοράς. Στο κουτί λοιπόν, οι καταναλωτές θα βρουν μόνο τη συσκευή, καθώς και ένα καλώδιο USB-C σε lightning port. Η επίσημη δικαιολογία της εταιρείας είναι περί προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά πέραν όλων των υπολοίπων είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς πως πρώτα απ’ όλα κοίταξε την κερδοφορία και τα logistics της.


Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη σειρά iPhone 12 μιας και ταυτοχρονα, η εταιρεία αφαίρεσε από τις νέες συσκευασίες και των παλαιότερων iPhone (iPhone XR, iPhone 11, iPhone SE 2020) τα ίδια περιφερειακά. Πάντως, την ίδια στιγμή τα EarPods με lightning connector και οι 20W Power Adapters πωλούνται πλέον 10 δολάρια/ευρώ κάτω από την τιμή που είχαν μέχρι πριν λίγες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*