Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video δείχνει πως το Huawei Mate X2 συνδέεται με το Huawei Matebook laptop

Ένα video που δημοσιεύτηκε στο YouTube δείχνει πως το Huawei Mate X2 συνδέεται σε ένα Huawei Matebook laptop. Το video, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, δείχνει το χρήστη να χειρίζεται το Mate X2 με το laptop με τη χρήση NFC. Από τη στιγμή που επιτευχθεί η σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών, το display του smartphone μεταφέρεται στο display του PC. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο το Multi-Screen Collaboration διαχειρίζεται το δευτερεύον internal display.

Όταν το Mate X2 είναι σε unfolded mode, το display στην οθόνη του laptop διευρύνεται. Η εναλλαγή μεταξύ εξωτερικής οθόνης (σε folded mode) και εσωτερικής (σε unfolded mode) είναι πολύ γρήγορη με χαμηλό latency.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*