Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video δείχνει το OnePlus 10 Pro να σπάει στα δύο σε τεστ αντοχής

Το OnePlus 10 Pro κυκλοφορεί στην Κίνα και το κανάλι του YouTube JerryRigEverything δημοσίευσε video με τεστ αντοχής του καινούργιου smartphone. Η συσκευή έχει χαρακτηριστικά που την προσδιορίζουν ως smartphone – ναυαρχίδα της OnePlus, συμπεριλαμβανομένου ενός επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, όμως από ανθεκτικότητα κρίνεται μάλλον ιδιαίτερα εύθραυστη. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, στη δοκιμή της ευλυγισίας του smartphone, αυτό λύγησε υπερβολικά και έσπασε.

Αυτό δε σημαίνει πως πρόκειται για κάτι που είναι πολύ εύκολο να συμβεί. Ο Zack Nelson (του JerryRigEverything) φαίνεται πως ασκεί πολύ υψηλή πίεση στη συσκευή, εντέλει σπάζοντάς τη. Παρόλα αυτά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να διατηρείτε κατά νου σε περίπτωση που σκοπεύετε να αποκτήσετε και εσείς το OnePlus 10 Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*