Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video της Samsung αναλύει την αντοχή των Galaxy Z Fold3 και Z Flip3

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα πρώτα αναδιπλούμενα smartphones μία από τις ανησυχίες των καταναλωτών είχε να κάνει με την αντοχή τους. Αυτός είναι ένας τομέας που έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος η Samsung και έτσι τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε σχέση με τους προκατόχους τους. Στο video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια ιδέα από τη δουλειά που έχει κάνει οι μηχανικοί της εταιρείας. Η κυριότερη αναβάθμιση έχει να κάνει με την πιστοποίηση κατά IPX8, για αντοχή στο νερό.

Επιπλέον με την υιοθέτηση των Gorilla Glass Victus και του νέου Armor Aluminum έχει αυξηθεί η αντοχή σε περίπτωση πτώσης. Η οθόνη έχει επανασχεδιαστεί, είναι εφοδιασμένη με Ultra Thin Glass και μια νέα προστατευτική στρώση για να αντέχει σε 200.000 αναδιπλώσει (100 την ημέρα για 5 χρόνια). Τέλος, η Samsung αναβάθμισε τον μεντεσέ και πλέον μέσω αυτού εισχωρούν λιγότερες ποσότητες σκόνης στη συσκευή. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*