Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vive Tracker: Μεταφορά αντικειμένων από τον πραγματικό κόσμο στον εικονικό

*
H HTC κατά τη διάρκεια της CES 2017 παρουσίασε το Vive Tracker που επιτρέπει την μεταφορά αντικειμένων, όπως πλαστικά όπλα, ρακέτες του τένις και πολλά ακόμα, από τον πραγματικό κόσμο στον εικονικό, σε συνδυασμό με τη χρήση του HTC Vive VR. To Vive Tracker ζυγίζει λιγότερο από 85 γραμμάρια και τοποθετείτε σε οποιαδήποτε αντικείμενο, μέσω μια απλής σύνδεσης. Η απόδοση της κίνησης των αντικειμένων στον εικονικό κόσμο είναι τόσο ρεαλιστική, που στο μέλλον η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο εξάρτημα σε συσκευές που βοηθούν στην προπόνηση παιχτών του επαγγελματικού πρωταθλήματος Baseball, καθώς και στην εκπαίδευση πυροσβεστών.



Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή του προϊόντος ή συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσής του, μόνο ότι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνου του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*