Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Viveport, τώρα και σε Oculus Rift

*
Viveport λέγεται το κατάστημα για games και εφαρμογές που σχεδιάστηκαν για το HTC Vive. Στην περίπτωση των games ειδικά το Viveport δεν είναι μονόδρομος, αφού και σε Steam βρίσκονται τίτλοι με την κατάλληλη υποστήριξη. Αναμενόμενο κιόλας αφού η Valve έβαλε ένα χεράκι στο σχεδιασμό του Vive. Viveport λέγεται και η συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στο χρήστη να διαλέξει πέντε τίτλους το μήνα από συγκεκριμένη κάθε φορά λίστα, για να τους κρατήσει χωρίς επιπλέον χρέωση, εφόσον υπάρχει και ενεργή συνδρομή προφανώς.



Και οι δύο αυτές υπηρεσίες λειτουργούσαν εξ αρχής μόνο με το HTC Vive. Αυτό θα αλλάξει από τις 4 Σεπτεμβρίου όμως, με την HTC να προσθέτει υποστήριξη για Oculus Rift, εφόσον βέβαια επιλέγει μια ομάδα ανάπτυξης κάτι τέτοιο για την παραγωγή της. Και λογικά αυτό θα συμβαίνει, αφού κάθε παραγωγή έχει με αυτόν τον τρόπο να απευθυνθεί σε περισσότερους χρήστες, όποιο σύστημα/headset κι αν χρησιμοποιούν τελικά. Το ερωτηματικό βέβαια που μένει σχετίζεται με το τι σημαίνει τελικά αυτό για την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των διαφόρων συστημάτων VR. Ίδωμεν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*