Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WH-CH710N: Αυτά είναι τα νέα noise-cancelling ακουστικά από τη Sony

*
Η Sony ανακοίνωσε νέο σετ noise-cancelling headphones με το όνομα WH-CH710N. Πρόκειται για ασύρματα headphones που αποτελούν μια πιο προσιτή λύση από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας (WH-XB900N) με την τιμή των $200. Το WH-CH710N έρχεται με δυνατό ANC (active noise cancelation), το οποίο προσαρμόζει παρατηρώντας το περιβάλλον γύρω από το χρήστη χάρη στο Dual Noise Sensor Technology.

Επιπλέον, διαθέτει ambient sound mode, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να ακούσει ήχους όπως το θόρυβο της κίνησης στο δρόμο ή κάποιο άτομο που του μιλάει, δίχως να χρειάζεται να κάνει παύση στη μουσική του. Όσο για την μπαταρία του, η Sony ισχυρίζεται πως αντέχει 35 ώρες μετά από μια πλήρης φόρτιση. Μόλις τελειώσει η μπαταρία του,10 μόνο λεπτά φόρτισης μέσω καλωδίου USB-C μπορεί να προσφέρει μια επιπλέον ώρα μουσικής.


Μέσα στο μήνα, το WH-CH710N θα γίνει διαθέσιμο για προ-παραγγελία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*