Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

William English: Πέθανε ο συν-δημιουργός του mouse

*
Στην ηλικία των 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο συν-δημιουργός του mouse υπολογιστών, William English. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε τις τελευταίες ώρες, αν και άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Ιουλίου από αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο William English δημιούργησε μαζί με τον Douglas Englebart το πρώτο mouse για υπολογιστή το 1968 στο Ινστιτούτο Ερευνών του Στάνφορντ. Αν και ο Englebart ήταν ο οραματιστής, ο English θεωρείται ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να συλλάβει την ιδέα και είχε το ταλέντο να την δημιουργήσει. Τα πρώτα concepts παρουσιάστηκαν το 1968. Οι δυο τους παρουσίασαν το “Mother of All Demos” με πολλά concepts για το πως θα είναι οι υπολογιστές στο μέλλον, δείχνοντας για πρώτη φορά γραφικό περιβάλλον, online text editing, video-κλήσεις και άλλα. Δείτε περισσότερα στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*