Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Windows 10: Εντός Νοεμβρίου το νέο μεγάλο update

Τα Windows 10 είναι εδώ και λίγους μήνες πραγματικότητα και μέχρι στιγμής φαίνεται πως κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η Microsoft κάνει συνεχή μικρά updates στο νέο της λειτουργικό και μάλλον ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη μεγάλη ενημέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thurrott.com το νέο update ονομάζεται Threshold 2 και θα προσγειωθεί στις συσκευές μας εντός Νοεμβρίου. Θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows 10 και αν διαθέτετε και ανάμεσα σε διάφορα χαρακτηριστικά αναμένονται και τα παρακάτω:

- Bug fixes
- Κατάργηση του control panel και πιθανή ενσωμάτωσή των επιλογών στα “settings”
- Activation των Windows 10 με key από τα Windows 7/8/8.1
- Νέα apps για Skype, Messaging, Phone, Sway
- Δυνατότητα μπλοκαρίσματος συγκεκριμένων εφαρμογών από τη λίστα κλήσεων, email
- Εντοπισμός συσκευής μέσω GPS και Tracking
- Shortcuts και επιλογή διαφορετικών χρωμάτων στα tiles του Start Menu
- Microsoft Edge: Υποστήριξη tab preview σε Favorites και Reading List, καθώς και HTML5, CSS3, ECMAScript 6, ECMAScript 7. Αρχές του νέου έτους αναμένεται και η δυνατότητα χρήσης extensions.



Αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για να είμαστε και τυπικά σίγουροι. Το μόνο βέβαιο είναι πως μέχρι το τέλος του έτους τα Windows 10 θα έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε smartphones και μικρά tablets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Άντε να δούμε ανυπομονώ . Παρεμπιπτόντως τα Windows 10 θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα που έχει κυκλοφορήσει η microsoft και πολύ σταθερά

    • ntinos82st
    • Συμφωνώ.
      Άντε να δούμε και τα windows 10 στα κινητά να διαλύουν τα android ελπίζοντας στις συνεχείς αναβαθμίσεις κάτι που οι εταιρίες κινητών με android παρατάνε τα κινητά λέγοντας πως είναι παλιά και με αυτό τον τρόπο πρέπει να αλλάζουμε συσκευές κάθε ένα χρόνο.
      Έχω βάλει στα σκαρία ένα windows phone από την καινούρια χρονιά.

    • vonzuchter
    • Εχω τα 7αρια και δισταζω να κανω την αλλαγη... αντε παλι να περναω emulators κτλπ αντε παλι νεα office κτλπ. Αντε παλι εφαρμογες απο την αρχη.. αξιζει το κοπο ή ειναι παλι vista και 8αρια η φαση που δεν αξιζε η αλλαγη?

    • pavilion_alex
    • @vonzuchter επειδη εσενα δεν σου αρεσαν τα βιστα και τα 8, δε σημαινει οτι τα σιχαινοταν ολος ο κοσμος.
      δες βιντεο στο ιντερνετ για να δεις πως ειναι εμφανισιακα και πως δουλευουν ολα.

      παντως συμφωνω με τον jack, ειναι οτι καλύτερο εχει βγαλει μεχρι στιγμης.

*