Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Windows 10X: Διέρρευσε το νέο λειτουργικό της Microsoft για συσκευές dual-screen

*
Στο πλαίσιο του Surface event που θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, η Microsoft θα ανακοινώσει τα Windows 10X, μια έκδοση του λογισμικού της για συσκευές με dual-screen. Οι πρώτες πληροφορίες διέρρευσαν ήδη από τον Evan Blass, με τον ίδιο να σημειώνει πως ένα dual-screen Surface θα κάνει την εμφάνισή του για τις ανάγκες της επίδειξης. Η κωδική του ονομασία είναι αυτή τη στιγμή Centaurus και η ειδική έκδοση των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει ως Windows 10X, είναι αυτή που γνωρίζαμε μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ως Windows Lite. Από τα πρώτα στοιχεία, τα Windows 10X θα «τρέχουν» σε συσκευές με δύο οθόνες ή με μία αναδιπλούμενη και στόχος της αμερικανικής εταιρείας είναι οι περισσότερες εφαρμογές της νέας έκδοσης να φορτώνουν από το internet, αντί από την ίδια τη συσκευή.

Περισσότερα, τις επόμενες ώρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*