Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Extended Showcase: Το Xbox Design Lab επιστρέφει με custom Xbox Series Controllers (video)

Η Microsoft επαναφέρει το Xbox Design Lab με νέες επιλογές για το Xbox Series X controller. Το Xbox Design Lab, αφού έκλεισε τον Οκτώβριο λίγο πριν την κυκλοφορία του Xbox Series X, άνοιξε ξανά και οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους custom Xbox Wireless Controller επιλέγοντας ανάμεσα σε 18 χρώματα. Τα περισσότερα από τα εξωτερικά εξαρτήματα του είναι customizable, ενώ υπάρχει επιλογή laser engrave με επιπλέον κόστος. Μερικά από τα νέα χρώματα είναι κόκκινο, μπλε και πρασινό-κίτρινο.

Το custom Xbox Wireless Controller θα είναι συμβατό με Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Περισσότερες επιλογές ως προς το customization θα προστεθούν αργότερα σύμφωνα με την Microsoft.

Τα Controllers ξεκινούν στα $69,99 ενώ το laser engraving θα κοστίζει επιπλέον $9,99.

Δείτε παρακάτω το επίσημο video από την Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*