Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox One: Ενεργοποιείται το eject δίσκων από το χειριστήριο

*
Μπορεί ο κόσμος να προσπαθεί ακόμη να αποκωδικοποιήσει τα δεδομένα που ανακοινώθηκαν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X, ωστόσο η Microsoft φαίνεται να φέρνει στο Xbox One μια λειτουργία που ήθελε αρκετός κόσμος. Σύμφωνα με screenshot που δόθηκε στη δημοσιότητα από Xbox Insider tester, η αμερικανική εταιρεία θα δίνει σύντομα τη δυνατότητα eject δίσκων από το drive της κονσόλας, με το πάτημα ενός πλήκτρου στο χειριστήριο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα δοθεί το χαρακτηριστικό μέσω ενός firmware update, ωστόσο ξέρουμε πλέον τι να περιμένουμε. Δείτε το screenshot του Xbox Insider Tester στη συνέχεια του άρθρου και δείτε τι σας περιμένει. Απλά να σημειώσουμε πως, όπως φαίνεται, για να δώσετε εντολή εξαγωγής του δίσκου θα πρέπει να πάτε πάνω από τον player και να πατήσετε το πλήκτρο Χ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*