Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Series S: Μικρότερα loading times σε κάποια games και από το Xbox Series X

*
Τα Xbox Series X και Xbox Series S θα προσφέρουν μειωμένα loading times, ωστόσο o Phil Spencer τόνισε πως η φθηνότερη next-gen κονσόλα θα τα καταφέρνει ακόμη καλύτερα σε κάποιους τίτλους. Όπως εξήγησε ο επικεφαλής του Xbox -χωρίς ωστόσο να κατονομάσει μερικά από αυτά- κάποια games θα «τρέχουν» ταχύτερα στο Xbox Series S, κι αυτό γιατί θα πρέπει να φορτώσει χαμηλότερης ανάλυσης assets. Ο Spencer δήλωσε πως όσοι αγοράσουν και αυτήν την πρόταση της εταιρείας δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι, ενώ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως και οι δύο εκδόσεις θα υποστηρίζουν τη λειτουργία Quick Resume. Το Xbox Series S θα κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox Series X στις 10 Νοεμβρίου σε όλες τις αγορές του πλανήτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*