Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Series X και Xbox Series S στην Ελλάδα: Πότε έρχονται οι επόμενες παρτίδες;

*
Οι προπαραγγελίες των PS5 και Xbox Series X/S πήγαν εξαιρετικά και στη χώρα μας και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί τώρα είναι τι γίνεται με τις επόμενες. Ας δούμε τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα το ρεπορτάζ του Enternity.gr. Τι ισχύει τώρα στα του Xbox και των Xbox Series X και Xbox Series S; Η αλήθεια είναι ότι τα (αρκετά, για τα δεδομένα της αγοράς) κομμάτια Xbox Series X που ήρθαν εξαφανίστηκαν και δεν καλύφθηκαν καν οι προ-παραγγελίες. Αυτές τις μέρες έρχεται μια δεύτερη παρτίδα, ενώ η εκτίμηση της αγοράς είναι πως η μόνη next-gen κονσόλα που θα υπάρχει σε ράφι (κι αυτό όχι σε πολλά κομμάτια) μέσα στις γιορτές θα είναι το Xbox Series S. Διαθεσιμότητα στα ράφια των καταστημάτων για το Xbox Series X υπολογίζεται από τα μέσα Ιανουαρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*