Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi: Πατέντα για smartphone με διπλή selfie camera μέσα στην οθόνη

*
Μόλις πριν από λίγες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια το γεγονός ότι η Samsung δουλεύει στην παραγωγή καμερών που είναι σχεδιασμένες να δουλεύουν μέσα από οθόνη και, πλέον, έχουμε και τη Xiaomi στη λίστα κατασκευαστών που μελετούν αυτή την τεχνολογία ως λύση σε all-display smartphones.

Αν και η εταιρεία είχε tease-άρει μέσω Twitter ότι επεξεργάζεται την εν λόγω τεχνολογία, νέες αναφορές μιλούν για την εμφάνιση νέας της πατέντας (η οποία κατατέθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου) που δείχνει σχέδια από smartphone με διπλή κάμερα κάτω από την οθόνη του. Αυτό δεν σημαίνει πως η επόμενη ανακοίνωση smartphone από τη Xiaomi θα συμπεριλαμβάνει αυτό το χαρακτηριστικό, όμως είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές στρέφονται προς αυτή τη μεριά.


Παρόλα αυτά, μάλλον βρισκόμαστε μακριά από την κυκλοφορία ενός τέτοιου smartphone, καθώς υπάρχουν κατασκευαστικές δυσκολίες (όπως η μείωση της απόδοσης της κάμερας εξαιτίας του πλαισίου της διάφανης οθόνης που θα βρίσκεται από πάνω της), τις οποίες θα πρέπει η κάθε εταιρεία να βρει τρόπο να ανατρέψει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*