Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yi Action Camera: Η αντι-GoPro Hero από τη Xiaomi

Η Xiaomi δεν θέλει να μείνει μόνο στο χώρο των smartphones όπως αποδεικνύει η διάθεση (στην κινεζική αγορά τουλάχιστον) της Yi Action Camera. Κοστίζει περί τα $65, την ώρα που η GoPro Hero έχει διπλάσια τιμή, και φαίνεται να υπερέχει σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στην πράξη μέχρι να γίνει κανονική δοκιμή. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να τραβήξει video σε 1080p60 (αντί για 1080p30 στην GoPro Hero), έχει 64GB αποθηκευτικού χώρου (αντί για 32GB στο μοντέλο της GoPro) και χρησιμοποιεί πολύ καλό αισθητήρα Exmor R από τη Sony.



Μπορεί να βυθιστεί σε νερό έως και 40 μέτρα αλλά κάθε σχετικό αξεσουάρ/βάση/άρμοση πωλείται ξεχωριστά. Με $20 παραπάνω περίπου πωλείται η Travel Edition που περιλαμβάνει selfie stick. Όπως και να έχει η κάμερα μπορεί να ελεγχθεί και εξ αποστάσεως χάρη σε βοηθητική εφαρμογή για smartphones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*