Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTube Red: Νέα συνδρομητική υπηρεσία

Ύστερα από πολλές φημολογίες, η Google αποκάλυψε -κατά τη διάρκεια ενός event στο Λος Άντζελες- τη συνδρομητική υπηρεσία YouTube Red. Με μηνιαία συνδρομή $9.99, οι χρήστες θα απολαμβάνουν τα πάντα στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν περιεχόμενο στη συσκευή τους για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Το YouTube Red θα διαθέτει επίσης αποκλειστικό app -γνωστό μέχρι πρότινος ως YouTube Music Key- που περιλαμβάνει πλήρης συνδρομή στο Google Play Music. Ο σχεδιασμός της εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπαράγουν μουσική γρήγορα και εύκολα, όπως live music, remixes, περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από YouTubers και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα εμφανίζει music stations που θα βασίζονται σε συγκεκριμένα τραγούδια ή σε μουσική που έχουν ακούσει οι χρήστες στο παρελθόν. Όσοι είναι συνδρομητές στο Google Play Music θα αποκτήσουν αυτόματα συνδρομή στο YouTube Red.



Το YouTube Red θα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο, με την Google να ανακοινώνει 10 νέες πρωτότυπες εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων videos από δημοφιλή κανάλια όπως του PewDiePie και το άτιτλο project της ομάδας CollegeHumor. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ από τις 28 Οκτωβρίου, ενώ η εφαρμογή YouTube Music θα ενσωματωθεί αργότερα. Σημειώνεται, τέλος, ότι για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν -και πότε- το YouTube Red θα διατεθεί στην Ευρώπη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*