Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber δημιούργησε adapter για χρήση του DualSense controller με μόνο ένα χέρι (video)

YouTuber δημιούργησε ένα adapter για το DualSense controller του PlayStation 5, που επιτρέπει τον χειρισμό του μόνο με το ένα χέρι. Η ιδέα ανήκει στον Akaki Kuumeri, που πρόσθεσε στο DualSense ένα snap-on adapter, που επιτρέπει στον αριστερό μοχλό να κινείται τη στιγμή που το controller είναι τοποθετημένο στον μηρό του χρήστη ή σε μία επίπεδη επιφάνεια και κινείται ολόκληρο. Προφανώς η κατασκευή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους αδυνατούν να κινήσουν τα δύο τους χέρια ταυτόχρονα.

O Kuumeri εμπνεύστηκε την ιδέα στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, όπου έκαναν την εμφάνισή τους πολλά άλλα παρόμοια σχέδια για controllers. Μέσω επιπλέον triggers, τα πάντα είναι προσβασιμα από τη δεξιά πλευρά. Με λίγη εξάσκηση τα L2 και R2 μπορούν να πατηθούν με μόνο ένα δάκτυλο. Με ένα επιπλέον snap-on καθίσταται δυνατή και η χρήση του D-pad.


Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε 3D printer και ο Kuumeri ανάρτησε τα σχέδια online, οπότε είναι δυνατή η αναπαραγωγή του από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τον τρόπο λειτουργίας του adapter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*