Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Your Phone: Λειτουργίες των smartphones mirrored σε Windows 10 PCs

*
H Microsoft αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Build Developer Conference την εφαρμογή Your Phone για τα Windows 10. Το εν λόγω app μπορεί να κάνει mirror το smartphone σας στο Windows 10 Desktop PC σας και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κείμενα, φωτογραφίες, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις της φορητής συσκευής σας. Τα χαρακτηριστικά ανά περίπτωση θα διαφέρουν ανάλογα με το λειτουργικό του κινητού και τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφέρουν πως οι χρήστες Android Smartphones θα έχουν κάποιες παραπάνω λειτουργίες.



Το concept δεν είναι νέο στην αγορά της τεχνολογίας, αφού το έχει προσπαθήσει και η Dell μέσα στο 2018. Η Microsoft Θα αρχίσει να τεστάρει το Your Phone App με τους Windows Insiders μέσα στην εβδομάδα και στο άμεσο μέλλον θα το προσφέρει και ευρέως μέσω των σχετικών updates. Ταυτόχρονα, η αμερικανική εταιρεία εργάζεται πάνω στο επόμενο μεγάλο update των Windows 10, το οποίο και έχει την κωδική ονομασία Redstone 5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*