Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Z170 XPOWER Gaming Titanium Edition: H MSI αποκάλυψε νέα mobo

Μερικές εβδομάδες πριν την διάθεση των νέων CPU και chipset της Intel, η MSI αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη μητρική XPOWER Gaming Titanium Edition που απευθύνεται κυρίως σε ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers. Βασισμένη στο νέο chipset Z170 της Intel και υποστήριξη επεξεργαστών Skylake, η νέα (ασημένια και όχι λευκή, όπως ίσως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα) μητρική έρχεται με ξεχωριστό OC Dashboard module που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση ψύξης των πλήκτρων (της μητρικής) μετά από χρήση LN2 (υγρό άζωτο). Επιπλέον, το module περιλαμβάνει πλήκτρα power, reset και φυσικά, πλήκτρο για overclocking!

Η Z170 XPOWER Gaming Titanium Edition διαθέτει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας Military Class 5, κάτι που σημαίνει ότι –προφανώς- μπορεί να αντέξει σε ακόμη υψηλότερες θερμοκρασίες και είναι πιο αποτελεσματική σε επίπεδο απόδοσης. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι περισσότερα για τους επερχόμενους Intel Skylake (που σύμφωνα με διαρροές έρχονται με socket LGA 1151) θα μάθουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της Gamescom 2015 που θα λάβει χώρα στην Κολωνία από τις 6 έως και 9 Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*