Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ZTE Axon 20 5G: Στις 21 Δεκεμβρίου το πρώτο smartphone με κάμερα κάτω από την οθόνη σε όλες τις αγορές

*
Μια νέα εποχή για τα smartphones ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, όταν και κυκλοφορεί το ZTE Axon 20 5G. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο και είναι διαθέσιμη στην Κίνα εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον έρχεται και σε άλλες αγορές. Όπως είναι λογικό, η διαθεσιμότητα δεν θα είναι μεγάλη και όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα μοντέλο θα πρέπει να κάνουν μια εγγραφή σε μια σχετική φόρμα. Πέραν της Κίνας λοιπόν, το ZTE Axon 20 5G θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Σαουδική Αραβία και Νότια Αφρική.



Η συσκευή έχει οθόνη 6.92 ιντσών FHD+ OLED και κάτω από αυτήν υπάρχει μια 32MP selfie cam. Στο εσωτερικό του μοντέλου βρίσκουμε έναν Snapdragon 765G με 87GB RAM, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα 90Hz refresh rate, το DTS:X Ultra 3D Sound, το πίσω σετ καμερών με 64MP/8MP ultra-wide/2MP macro/2MP depth sensor, η μπαταρία των 4.220mAh, η υποστήριξη 5G, αλλά και η ταχεία φόρτιση 30W. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*