Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ZTE Spro Plus: Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Spro 2 projector

Ο διάδοχος του portable smart projector Spro 2 της ΖΤΕ είναι πλέον γεγονός, με την κινεζική εταιρεία να αποκαλύπτει στο πλαίσιο του MWC 2016 το ZTE Spro Plus. Ο νέος projector είναι εξοπλισμένος με οθόνη AMOLED 8.4 ιντσών, ανάλυσης 2K (2560 x 1600px), ενώ το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι ο προβολέας WXGA (1366 x 768 px) με φωτεινότητα 500lm και αυτόματη εστίαση, η οποία υποστηρίζει κάθετη και οριζόντια διόρθωση keystone. Η νέα πρόταση της ΖΤΕ χρησιμοποιεί προβολείς λέιζερ-φωσφόρου, αντί για κανονικά LED, οι οποίοι βοηθούν στο να διατηρείται η εξαιρετική φωτεινότητα, με ακριβή εστίαση και ευκρίνεια ανεξάρτητα από την επιφάνεια που προβάλλεται η εικόνα.

Ο ZTE Spro Plus smart projector θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, οι οποίες έρχονται με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow και μπαταρία 12.100 mAh. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το μοντέλο με ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi ενσωματώνει Snapdragon 801 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή Krait 400 και Adreno 330 GPU, ενώ η έκδοση LTE φέρει Snapdragon 625 chip με τατραπύρηνο Cortex-A53 και Adreno 506 GPU. Και οι δύο εκδόσεις του Spro Plus είναι εξοπλισμένες με 3GB RAM και 23GB ή 128GB εσωτερική μνήμη, με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD έως 2 ΤΒ.



Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει εξωτερική κάμερα μέσω USB και να πραγματοποιήσει βίντεο-διάσκεψη, ενώ υπάρχει επίσης και επιλογή για φωνητική συνομιλία. Επιπλέον, το νέο gadget ενσωματώνει σύστημα ήχου JBL με στερεοφωνικά ηχεία 4W HARMAN (με τεχνολογία Dolby) καθώς και high end μικρόφωνα HARMAN. Τέλος, ο ZTE Spro Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές του πλανήτη μέσα στο 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*