Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ZTE: Ανακοίνωση για τα Axon 10 Pro 5G και Blade V10

*
Η ZTE μπήκε στο χώρο του 5G ανακοινώνοντας δύο νέες συσκευές, τα Axon 10 Pro 5G και Blade V10. Για να είμαστε πιο ακριβείς 5G υποστηρίζει μόνο το πρώτο εκ των δύο και έρχεται επίσης με Snapdragon 855 και το modem Snapdragon X50, που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία. Με οθόνη AMOLED 6,47 ιντσών ανάλυσης 1080 x 2340 δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Ειδικά όταν βρείτε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω της.



Σειρά παίρνει το Blade V10 που είναι ο λίγο πιο ταπεινός της παρέας. Με οθόνη 6,3 ιντσών ανάλυσης 1080 x 2280 και μπροστινή κάμερα 32MP και πάλι δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.  Εντός του βρίσκουμε chip με οκτώ πυρήνες στα 2.1 GHz, με τη συσκευή να έρχεται σε εκδόσεις με 3 και 4GB RAM. Για την ώρα δεν ξέρουμε την τιμή των συσκευών. Ξέρουμε όμως πως θα έρθουν σε Ευρώπη, Κίνα και Νότιο Αμερική εντός Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*