Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ZenFone Max: Νέο smartphone από την Asus

Η Asus αποκάλυψε το νέο της smartphone, το Asus ZenFone Max, το οποίο έρχεται με πανίσχυρη μπαταρία 5.000 mAh και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως power bank παρέχοντας έτσι φόρτιση σε άλλες συσκευές. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η νέα πρόταση της εταιρείας διαθέτει οθόνη στις 5.5 ίντσες με προστασία Gorilla Glass 4, κάμερες 13MP (πίσω) με dual-LED dual-tone flash και laser-assisted autofocus και 5MP (μπροστά), ενώ στο εσωτερικό συναντάμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 στο 1.2GHz, μνήμη RAM 2GB, GPU Adreno 306 και επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη 16GB.

Ακόμη, το ZenFone Max είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android 5.0 Lollipop και προσφέρει υποστήριξη 3G με HSPA+, 4G LTE, GPS και Bluetooh 4.0. Τέλος, το νέο smartphone αναμένεται τον Οκτώβριο, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί η τιμή του και σε ποιες περιοχές θα διατεθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*