Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aerox 5 Wireless: To νέο ασύρματο gaming ποντίκι της SteelSeries (trailer)

*
Η SteelSeries ρίχνει στην αγορά άλλο ένα gaming ποντίκι της, το Aerox 5 Wireless. Το προϊόν ανήκει στην κατηγορία που καλύπτει όλα τα παιχνίδια και το βάρος του φτάνει τα 74 γραμμάρια, προσφέροντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ακρίβεια για τίτλους Battle Royale, FPS, MOBA και γενικότερα παιχνίδια που απαιτούν γρήγορες κινήσεις. Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός, προσφέρει 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, τα 5 εκ των οποίων είναι στο πλάι. Η τεχνολογία AquaBarrier που υποστηρίζει το προστατεύει από το νερό και τη σκόνη κατά το IP54, ενώ με την τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Quantum 2.0 προσφέρει απροβλημάτιστη σύνδεση με τον υπολογιστή σας μέσω 2.4GHz ή Bluetooth 5.0. Υποστηρίζει πάνω από 180 ώρες συνεχούς λειτουργίας και καταγραφή έως και στα 18000 CPI. Τέλος, οι διακόπτες νέας γενιάς Golden Micro IP54 υποστηρίζουν λειτουργία για πάνω από 80 εκ. clicks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*