Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αίτημα από τη Samsung για κατοχύρωση των όρων "AI Phone" και "AI Smartphone" για τα Samsung Galaxy S24

*
Τα τρία μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S24 αναμένεται να αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της κορεατικής εταιρεία να εντάξει δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη στα smartphones της. Προς την κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσουν τα Exynos 2400 και Snapdragon 8 Gen 3 chipsets που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Μια ακόμα απόδειξη για το εύρος των προθέσεων της Samsung είναι η πρόσφατη κατοχύρωση των όρων "AI Phone" και "AI Smartphone".

Η κίνηση αυτή έγινε μετά την αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Samsung Glasses, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όμως σύμφωνα με την ιστοσελίδα sammobile, πολύ πιθανό να μην γίνει δεκτή η καταχώρησή τους, καθώς πρόκειται για γενικές ορολογίες. Σίγουρα όμως αποτελούν σαφή ένδειξη των προθέσεων της Samsung για το προς τα που πρόκειται να κινηθεί τεχνολογικά στο εγγύς μέλλον.


Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωση του Exynos 2400 η Samsung ανέφερε πως έτρεχε ένα demo μέσω του σχετικού reference board που θα μετέτρεπε κείμενο σε εικόνες με τη βοήθεια AI. Επίσης, το Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm μπορεί να τρέξει LLMs (Large Language Models) και ομαλά το Stable Diffusion, οπότε από πλευράς hardware τα πράγματα δείχνει πως είναι έτοιμα.

Πολύ πιθανό όλα τα παραπάνω να ανακοινωθούν επίσημα στο επόμενο Galaxy Unpacked, που λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*