Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ENTERNITY    
        

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αίτηση πτώχευσης από την Onkyo Home Entertainment

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nikkei Asia, η Onkyo Home Entertainment κατέθεσε αίτηση για πτώχευση. Τα χρέη της υπολογίζονται σε $24 εκ. Η αποτυχία της εταιρείας οφείλεται στην αδυναμία της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγορά, με το κοινό να προτιμάει πλέον το streaming μουσικής από το να ακούει απλά ένα CD που έχει αγοράσει. Οι δύο θυγατρικές της Onkyo που διαχειρίζονται την κατασκυεή ηχείων και άλλου εξοπλισμού για τρίτους κατέθεσαν αίτηση πτώχευσης τον Μάρτιο.

Η ιαπωνική εταιρεία ιδρύθηκε το 1946 και σταδιακά εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες του είδους της. Τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν το 2021 και σταδιακά τα τμήματα που αφορούν τα οπτικόακουστικά προϊόντα για το ευρύ κοινό πουλήθηκαν στη Sharp και τη Voxx International, οι οποίες θα συνεχίσουν να παράγουν προϊόντα με τη φίρμα της Onkyo. Τέλος το τμήμα κατασκευής ακουστικών εξαγοράστηκε από επενδυτικό οργανισμό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • DrSleep
    • Έτσι όπως έγινε η μουσική, δεν υπάρχει λόγος για αγορά CD / LP. Ούτε ποιότητα μουσικής υπάρχει, ούτε ανάγκη για ποιότητα ήχου υπάρχει.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!