Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Vivo X80 Pro+, τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του X90 Pro+

*
Στο event της παρουσίασης του X80 Pro, η Vivo είχε ανακοινώσει πως μέσα στο χρόνο θα ερχόταν και το X80 Pro+, με τις φήμες να έλεγαν πως τα αποκαλυπτήριά της θα γινόντουσαν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το GSMArena μίλησε με έναν εκπρόσωπο της Vivo αμέσως μετά την κυκλοφορία του X Fold+ ο οποίος έκανε γνωστή την ακύρωση του X80 Pro+.

Ο leakster Ice Universe ανέφερε μέσα από το Twitter πως το Vivo X90 Pro+ θα έρθει το Δεκέμβριο. Οι μέχρι τώρα φήμες μιλούν για αισθητήρα μεγέθους όσο μία ίντσα μαζί με νέο αισθητήρας στο τηλεφακό συνοδευόμενος από νέο αλγόριθμο που θα βοηθήσει στο υβριδικό ζουμ.


Θα εξοπλίζεται με το chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm, κατασκευής TSMC, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα φέτος, πιθανώς τον Νοέμβριο. Θα φοράει οθόνη AMOLED E6 της Samsung, η RAM θα είναι LPDDR5X και ο αποθηκευτικός χώρος τύπου UFS 4.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*