Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αν έχετε iPhone και θέλετε το Samsung Galaxy Ring, μάλλον ατυχήσατε

*
Αν έχετε συσκευή iPhone και σας έκλεψε την καρδιά η πρόσφατη παρουσίαση του Samsung Galaxy Ring στο MWC 2024, μάλλον ατυχήσατε. Σύμφωνα με πληροφορίες που βγήκαν από συζήτηση του αντιπροέδρου της Samsung, Hon Pak, με δημοσιογράφους στο πλαίσιο του event, το νέο wearable δεν θα υποστηρίζεται από συσκευές που δεν «τρέχουν» Android.

Ο Pak σημείωσε πως η Samsung πιστεύει αρκετά στο νέο αυτό προϊόν και γνωρίζει το θέμα με την συμβατότητα με iOS και ίσως με αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει και ένα ακόμη κίνητρο μετάβασης από το iOS στο Android για κάποιους (λέμε τώρα…).


Η κορεατική εταιρεία προσπαθεί να κάνει το Galaxy Ring συμβατό σε όλα τα επίπεδα με όλα τα κινητά που «τρέχουν» Android και όχι μόνο με τας δικά της. Το πιο μικρό από τα Galaxy Ring θα έχει μπαταρία 14mAh, ενώ τα πιο μεγάλα 21.5mAh και θα μπορούν να λειτουργούν σχεδόν 5-9 ημέρες με μία φόρτιση.

Περισσότερα για το Galaxy Ring αναμένεται να μάθουμε ίσως και στο καλοκαιρινό Unpacked event. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*