Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάθμιση στην κύρια camera δείχνει η νέα διαρροή για τα βασικά μοντέλα iPhone 15

*
Βρισκόμαστε λιγότερο από μια εβδομάδα πριν τα αποκαλυπτήρια της σειρά iPhone 15 και εννοείται ότι οι φήμες και διαρροές συνεχίζονται. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερα νέα μοντέλα και αυτή τη φορά υπάρχουν πληροφορίες για τα δύο "βασικά", τις οποίες δημοσίευσε ο χρήστης του Twitter, Yogesh Brar.

Λέγεται λοιπόν ότι το iPhone 15 θα έχει οθόνη Retina XDR OLED μεγέθους 6,1'' με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, ενώ το Plus θα έρθει με οθόνη 6,7''. Και τα δύο θα είναι εφοδιασμένα με το A16 Bionic chip της Apple, με υποστήριξη για αποθηκευτικό χώρο έως 512GB. Αναφέρεται ότι η κύρια camera θα έχει ανάλυση 48MP και η υπερευρυγώνια 12MP. Τα παραπάνω θα συνοδεύονται από υποστήριξη για UWB, Face ID και Satellite SOS. Η μπαταρία του βασικού μοντέλου θα έχει χωρητικότητα 3.877 mAh και του Plus, 4.912 mAh. Θα γίνουν διαθέσιμα σε χρωματισμούς Black, White, Yellow, Blue και Coral.


Η αποκάλυψη της σειράς iPhone 15 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*