Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του iPhone 14

*
Η ανάπτυξη του iPhone 14 καθυστέρησε για μερικές εβδομάδες λόγω των lockdowns που επιβλήθηκαν σε περιοχές της Κίνας, σύμφωνα τουλάχιστον με νέες αναφορές μέσων. Πιο συγκεκριμένα, το Nikkei Asia υποστηρίζει ότι όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 βγαίνουν ελάχιστα εκτός προγράμματος παραγωγής εξαιτίας των lockdowns, όμως η Apple προσπαθεί να πιέσει τους προμηθευτές της για την πιο γρήγορη παράδοση εξαρτημάτων. Η εταιρεία ελπίζει έτσι να καταφέρει να κυκλοφορήσει τελικά στην ώρα τους τα νέα της smartphones.

Οι τρεις βασικοί προμηθευτές της Apple για τα επόμενα μοντέλα iPhone είναι οι Foxconn, Pegatron και Luxshare Precision Industry. Οι δύο τελευταίες λέγεται πως έχουν μεγάλα προβλήματα με τη γραμμή παραγωγής τους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα. Υπολογίζεται πως τα παραπάνω θα έχουν ως συνέπεια για την Apple μια χασούρα ύψους 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να είμαστε σίγουροι για το τι συμβαίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν ευσταθούν οι παραπάνω αναφορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*