Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση για event από την Nvidia μετά τις φήμες για τις RTX 4080/ 4070 Super

*
Η Nvidia έχει ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις για ένα event που προτίθεται να πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της επόμενης CES. Οι προσκλήσεις έρχονται αμέσως μετά τις φήμες ότι η εταιρεία θα αποκαλυψε τις κάρτες γραφικών RTX 40-ΧΧ Super στη CES 2024, μεταξύ των οποίων η RTX 4070 Super και η RTX 4080 Super. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά στη GeForce και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις 8 Ιανουαρίου 2024, με την εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00.

Σύμφωνα με τις ως τώρα διαρροές, η RTX 4080 Super θα έρθει με 20GB VRAM αντί για 16GB που έχει το υπάρχον μοντέλο RTX 4080. Ακόμα και οι δύο νέες κάρτες λέγεται ότι θα έχουν μεγαλύτερο memory bus σε σχέση με αυτές που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*