Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα gaming smartphones Asus ROG Phone 7 και Asus ROG Phone 7 Ultimate

*
Η Asus ανακοίνωσε το Asus ROG Phone 7 και το Asus ROG Phone 7 Ultimate, που έρχονται με Snapdragon 8 Gen 2, 16GB LPDDR5X (8533Hz) RAM και έως 512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές ημέρες, το μοντέλο Ultimate θα είναι εφοδιασμένο με AeroActive portal, που όταν ανοίγει θα επιτρέπει την είσοδο αέρα στο ενσωματωμένο vapor chamber. Ακόμα, στο πίσω μέρος του υπάρχει το εμβληματικό ROG Vision display.

Στον τομέα του gaming, η Asus υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις, χάρη στο μεγαλύτερο και καλύτερο σύστημα ψύξης GameCool7. Σε συνδυασμό με το X Mode και το νέο AeroActive Cooler 7 θα απολαύσε ποιοτικό gaming, όπως σε κανένα άλλο smartphone.




Μιλώντας για το AeroActive Cooler 7 έρχεται με subwoofer, που σε μαζί με τα στερεοφωνικά ηχεία του ROG Phone 7 προσφέρουν ήχο 2.1 με πιο δυνατά μπάσα. Ακόμα υπάρχει 3,5mm headphone jack με Dirac tuning. Και οι δύο συσκευές είναι εφοδιασμένες με τα AirTrigger ultrasonic shoulder controls και υποστηρίζουν ενέργειες όπως Dual Action, Press & Lift, ενώ είναι δυνατή η στόχευση και μέσω γυροσκόπιου. Επιπλέον, είναι δυνατή η ενεργοποίηση του ray tracing σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν.

Το ROG Phone 7 έχει οθόνη AMOLED μεγέθους 6,78'' με ανάλυση 2448x1080px και μέγιστη φωτεινότητα 1.500nits. Υποστηρίζει variable refresh rate έως 165Hz και touch sampling rate στα 720Hz. Διαθέτουν μπαταρία 6.000mAh χωρισμένη σε δύο τμήματα των 3.000mAh, με φόρτιση στα 65W.

Asus ROG Phone 7 and 7 Ultimate arrive with Snapdragon 8 Gen 2

Στο πίσω μέρο υπάρχει camera ανάλυσης 50MP με τον αισθητήρα IMX766, μια υπερευρυγώνια στα 13MP και macro shooter 5MP macro. Μπροστά υπάρχει ο αισθητήρας 32MP OmniVision OV32C Quad-Bayer που "παράγει" εικόνες με ανάλυση 8MP. Το μέγεθος του Asus ROG Phone 7 είναι 173 x 77x 10,4mm και ζυγίζει 239g. Το βασικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε Phantom Black και Storm White, ενώ το Ultimate μόνο σε Storm White. Είναι πιστοποιημένα κατά IP54 για αντοχή σε συνθήκες υγρασίας.

Η τιμή του Asus ROG Phone 7 ξεκινάει από τα €999 και του Asus ROG Phone 7 Ultimate από τα €1.399.

Asus ROG Phone 7 and 7 Ultimate arrive with Snapdragon 8 Gen 2 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*