Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Honor Magic5 Pro και Honor Magic5

*
Στο πλαίσιο του MWC αποκαλύφθηκαν το Honor Magic5 Pro και το Honor Magic5.

Το στοιχείο που κάνει το Honor Magic5 Pro να ξεχωρίζει είναι η τριπλή camera στο πίσω μέρος του. Κάθε μία έχει ανάλυση 50MP. Η κύρια είναι ευρυγώνια και εφοδιασμένη με αισθητήρα 1/1,12''. Επιπλέον, υποστηρίζει Optical Image Stabilization. Συνοδεύεται από μια υπερευρυγώνια, με γωνία θέασης 122 μοιρών και μια περισκοπική που διαθέτει τον αισθητήρα IMX858 της Sony. Υποστηρίζεται οπτικό zoom στα 3,5x και μέσω του συστήματος Ultra Fusion Computational Optics, το ψηφιακό zoom ανεβαίνει στα 100x. Ακόμα, με το IMAX Enhanced Movie Master, οι κάτοχοι θα μπορούν να επεξεργάζονται στη συσκευή τους τα video που καταγράφου. Η ποιότητά τους μπορείς να φτάνει σε ανάλυση 4K στα 60fps σε μορφή HDR10+ ή Magic-Log 10-bit.


Στο μπροστά μέρος υπάρχουν δύο αισθητήρες. Ένας στα 12MP που χρησιμοποιείταιται ως selfie camera και ένας βάθους 3D που κάνει δυνατή τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.



Η οθόνη της συσκευής έχει μέγεθος 6,81'', είναι τύπου LTPO και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η ανάλυστή της είναι 1.312 x 2.848px και η πυκνότητα των pixel 461ppi. Η μέγιστη φωτεινότητά της αγγίζει τα 1.800 nits κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου HDR. Η εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων ενισχύεται από τα στερεοφωνικά ηχεία με DTS:X Ultra και παράλληλα υπάρχει πιστοποίηση για IMAX Enhanced, οπότε το επίπεδο ανεβαίνει σε κινηματογραφικό. Κάτω από την οθόνη υπάρχει και ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Honor Magic5 Pro unveiled with a custom 1/1.12'' camera sensor, vanilla Magic5 follows

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 2 chipset, με 12GB LPDDR5X RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0. Θα τρέχει το MagicUI 7.1 που βασίζεται στο Android 13. Για την αύξηση του ρυθμού ανανέωσης στα video games χρησιμοποιείται το Discrete Display Chipset, με ένα always-on HDR effect για τη βελτίωση της ποιότητας των videos.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, η εταιρεία υποστηρίζει ότι το smartphone έχει την πρώτη ανεξάρτηση αρχιτεκτονική κεραίας για Wi-Fi και Bluetooth στη βιομηχανία. Αυτό αναμένεται να αυξήσει τις επιδόσεις του Wi-Fi 6 έως και 200% και μειώνει το latency έως και 30%. Η μπαταρία του Honor Magic5 Pro έχει χωρητικότητα 5.100mAh, με υποστήριξη για SuperCharge στα 66W ενσύρματα και 50W ασύρματα. Ο φορτιστής βρίσκεται στη συσκευασία.

Honor Magic5 Pro unveiled with a custom 1/1.12'' camera sensor, vanilla Magic5 follows

Το Honor Magic5 είναι παρόμοιο με το Pro. Η οθόνη του έχει μέγεθος 6,73'' και μέγιστη φωτεινότητα, κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου HDR, στα 1.600 nits. Μια ακόμα βασική διαφορά έχει να κάνει με τις κάμερες στο πίσω μέρος, με την κύρια να έχει ανάλυση 54MP (1/1.49"), την υπερευρυγώνια 50MP και επιπλέον υπάρχει τηλεφακός στα 32MP. Στο εσωτερικό του ναι μεν υπάρχει επίσης το Snapdragon 8 Gen 2 chipset, όμως ο συνδυασμός μνήμης/ αποθηκευτικού χώρου είναι στα 8/ 256GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5,100mAh και μέσω SuperCharge φορτίζει ενσύρματα στα 66W.

Τα δύο smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Η τιμή του Honor Magic5 Pro θα είναι περίπου €1.200 και του Honor Magic5 €900.

Honor Magic5 Pro unveiled with a custom 1/1.12'' camera sensor, vanilla Magic5 follows 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*