Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα καινούργια ασύρματα ακουστικά OnePlus Nord Buds 2

*
Η OnePlus αποκάλυψε τα νεότερα ακουστικά της, τα οποία ονομάζονται Nord Buds 2 και έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται στην παγκόσμια αγορά.

Σε αντίθεση με την πρώτη γενιά ακουστικών Nord Buds, τα καινούργια διαθέτουν ANC (Active Noise Cancellation) και έτσι μπορούν να μειώσουν οποιονδήποτε εξωτερικό θόρυβό στα 25dB. Βέβαια, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα έχει εμφανείς επιπτώσεις στην μπαταρία τους: με το ANC ενεργοποιημένο, μπορούν να λειτουργήσουν έως και 5 συνεχόμενες ώρες, ενώ με το εν λόγω χαρακτηριστικό απενεργοποιημένο, μπορούν να φτάσουν τις 7.

Επίσης υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση. Μέσα σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης, τα Nord Buds 2 μπορούν να προσφέρουν 5 επιπλέον ώρες ακρόασης. Η θήκη τους εξασφαλίζει γύρω στις 30 – 35 ώρες λειτουργίας.


Όπως και με την περίπτωση των original Nord Buds, τα καινούργια ακουστικά της OnePlus φέρουν υποστήριξη Dolby Atmos. Επιπλέον υπάρχουν τα χαρακτηριστικά Dirac Tuner και Sound Master Equalizer, τα οποία απαιτούν την εγκατάσταση της εφαρμογής HeyMelody για την επεξεργασία τους. Τέλος, φέρουν πιστοποίηση IP55 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, οπότε όσοι σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια προπονήσεων, δε θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τα OnePlus Nord Buds 2 κυκλοφορούν ήδη και κοστίζουν €70.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*