Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα νέα Pixel Buds Pro της Google (video)

Η Google ανακοίνωσε τα ασύρματα ακουστικά Pixel Buds Pro. Η τιμή τους είναι $199,99.

Είναι τα πρωτα Pixel Buds με υποστήριξη της τεχνολογίας active noise cancellation. Διαθέτουν επεξεργαστή ήχου έξι πυρήνων και χρησιμοποιούν ειδικούς αλγόριθμους για την απομόνωση του θορύβου. Επιπλέον είναι εφοδιασμένα με το χαρακτηριστικί Silent Seal, που τους επιτρέπει να παίρνουν το σχήμα των αυτιών των χρηστών, για τη μεγιστοποίηση του θορύβου που απομονώνεται. Έρχονται με ειδικό driver 11mm. Ακόμα το EQ διαμορφώνει τον ήχο ανάλογα με το επίπεδο της έντασης. Υποστηρίζει πέντε μπάντες και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών.


Όπως συμβαίνει με πολλά earbuds, τα Pixel Buds Pro έχουν transparency mode. Έτσι επιτρέπεται η είσοδος περιβάλλοντος ήχου και δεν χρειάζεται να βγάζετε τα buds από τα αυτιά σας για να ακούσετε κάτι σημαντικό. Στο εσωτερικό τους υπάρχουν αισθητήρες πίεσης, που μετρούν την πίεση στο εσωτερικό του αυτιού, γεγονός που συμβάλει σε περισσότερη άνεση όταν χρησιμοποιούνται. Επιπλέον, σύντομα θα λάβουν update για την ενεργοποίηση της υποστήριξης spatial audio.



Ακόμα είναι εφοδιασμένα με μικρόφωνα, επιταχυνσιόμετρο φωνής, χαρακτηριστικά που εμποδίζουν τον αέρα, συνδεσιμότητα με πολλαπλές συσκευές, touch controls και υποστήριξη του Google Assistant σε πραγματικό χρόνο. Είναι πιστοποιημένα κατά IPX4 για αντοχή σε συνθήκες υγρασίας και η θήκη τους κατά IPX2.

Η μπαταρία τους διαρκεί 7 ώρες με ANC και 11 δίχως αυτό. Με τη θήκη, που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, θα έχετε 20 ώρες με ANC και 31 χωρίς.

Τα Pixel Buds Pro θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουλίου, σε χρωματισμούς Coral, Lemongrass, Fog και Charcoal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*