Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν το ROG Phone 6D και το ROG Phone 6D Ultimate της Asus

H Asus αποκάλυψε το ROG Phone 6D και το ROG Phone 6D Ultimate, που έρχονται με ένα πρωτοποριακό σύστημα ψύξης και το Dimensity 9000+ chipset της MediaTek. Μια από τις διαφορές τους είναι ότι το μοντέλο Ultimate έρχεται με έως 16GB/ 512GB, ενώ το βασικό με έως 16GB/ 256GB. Η οθόνη τους είναι τύπου OLED, μεγέθους 6,78'' με βάθος χρώματος 10-bit, ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz και δυνατότητες για HDR10+.

Ο αισθητήρας της βασικής κάμερας έχει χαρακτηριστικά 50MP 1/1,56" με 1.0µm pixels και f/1,9. Συνοδεύεται από έναν υπερευρυγώνιο στα 13 MP f/2,2 και macro στα 5MP. H selfie camera είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 12MP.


Η μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 6.000 mAh, με υποστήριξη ταχείας φόρτισης έως 65W, μέσω USB Power Delivery.



Επιπλέον το 6D Ultimate Edition έρχεται με ROG Vision color PMOLED display στο πίσω μέρος του, ενώ το standard διαθέτει ένα RGB LED ROG logo. Σημειώνεται ότι τα περιφερειακά των ROG Phone 6 και 6 Pro είναι συμβατά με τα 6D και 6D Ultimate.

Το ROG Phone 6D Ultimate έρχεται με ένα μοναδικό AeroActive Portal στο πίσω μέρος του. Αυτό παρέχει απευθείας πρόσβαση στα στοιχεία του συστήματος ψύξης. Έτσι, όταν συνδέεται το AeroActive Cooler 6, οι επιδόσεις της συσκευής ανυξάνονται σε σημαντικό βαθμό.

Το ROG Phone 6D θα είναι διαθέσιμο σε χρωματισμό Space Gray και τιμή εκκίνησης τα £799. Το Ultimate ξεκινάει από τις £1.199 και έρχεται πακέτο με το AeroActive Cooler 6.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*