Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα η RTX 4070 Ti της NVIDIA

*
Η NVIDIA αποκάλυψε τη GPU RTX 4070 Ti, με τιμή που ξεκινάει από τα $799. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία, μπορεί να τρέχει το Cyberpunk 2077 τρεις φορές πιο γρήγορα σε σχέση με την RTX 3090 Ti στο Ray Tracing Overdrive mode. Η νέα GPU είναι ιδανική για gaming σε ανάλυση 1.440p με ρυθμό ανανέωσης που ξεπερνάει τα 120fps. Ο κύριος λόγος είναι η υποστήριξη του DLSS 3, που χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning για τη δημιουργία ολόκληρων frames, όχι απλά pixels όπως το DLSS 2.

Η RTX 4070 Ti είναι εφοδιασμένη με 7.680 CUDA cores και 12GB GDDR6X RAM. Σε συνδυασμό με το DLSS 3 και από τη στιγμή που μπορεί να συγκριθεί με την 3090 Ti, θα μπορεί να διαχειριστεί ως ένα βαθμό αναλύσεις 4Κ, όμως δεν είναι αυτός ο προορισμός της.


Η RTX 4070 Ti θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*