Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Nothing Phone (2)

*
Το Nothing Phone (2) ανακοινώθηκε και έρχεται με πολλές βελτιώσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Εμφανισιακά, το Phone (2) δείχνει όμοιο με το Phone (1), όμως το πίσω μέρος του έχει στογγυλευτεί και το καθιστά πιο άνετο στο κράτημα. Το Glyph interface έχει επήσης ανανεωθεί, με 11 τμηματοποιημένα LED strips και συνολικά 33 ζώνες φωτισμού LED.

Η Nothing επέλεξε μια οθόνη LTPO OLED μεγέθους 6,7'' με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz. Το punch hole cutout βρίσκεται στο κέντρο και φιλοξενεί την selfie camera ανάλυσης 32MP με τον αισθητήρα Sony IMX615, που υποστηρίζει καταγραφή video σε 1080p με 60fps. Η κύρια camera στο πίσω μέρος βασίζεται στον αισθητήρα Sony IMX890 (50MP) με OIS, EIS image stabilization και ενημερωμένα HDR και Motion Capture modes. Συνοδεύεται από υπερευρυγώνια camera στα 50MP, που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Samsung JN1, όπως το Phone (1) και έρχεται με δυνατότητες για Advanced HDR.


Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon 8 + Gen 1 chipset. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.700 mAh. Φορτίζει ενσύρματα στα 45W και ασύρματα στα 15W. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Nothing OS 2.0, που βασίζεται στο Android 13 και προσθέτει, νέα widgets, theme colors, folder layouts και illustrated covers.

Θα κυκλοφορήσει σε λευκό και σκούρο γκρι, με τιμή εκκίνησης €679 για το μοντέλο των 8/128GB. Για 12/256GB θα πληρώσετε €729 και για 12/512GB, €849.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*