Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία αποκάλυψης της σειράς Asus ROG Phone 7

*
To Asus ROG Phone 6 και το ROG Phone 6 Pro ανακοινώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως αυτή τη φορά αλλάζει τα δεδομένα για την παρουσίαση των επόμενων smartphones της. Έτσι λοιπόν η σειρά ROG Phone 7 θα αποκαλυφθεί σε ένα ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2023, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμόύ της ROG στο Twitter. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 15.00.

Λέγεται ότι η σειρά θα αποτελείται από τρεις συσκευές, που θα είναι εφοδιασμένες με το Snapdragon 8 Gen 2 και 16GB RAM. Φήμες λένε ότι το ROG Phone 7 θα έρθει με οθόνη αφής AMOLED μεγέθους 6,8'' με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 165 Hz. Πιθανολογείται πως η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 6.000 mAh και θα φορτίζει στα 65W.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*