Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία αποκάλυψης των Motorola Razr 2022, X30 Pro και Pro

*
Η αντιπροσωπεία της Motorola στην Κίνα, επιβεβαίωσε πως πρόκειται να ανακοινώσει τρία νέα smartphones, τα Moto Razr 2022, Moto X30 Pro και Moto S30 Pro, στις 11 Αυγούστου στις 15:00 ώρα Ελλάδος (20:00 ώρα Κίνας). Ο Chen Jin, γενικός διευθυντής της Lenovo Mobile Κίνας, επιβεβαίωσε τα νέα στο προσωπικό του προφίλ στο Weibo.

Μαζί με την ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες του event, η γνωστή ομάδα tipsters “Digital Chat Station” μοιράστηκαν διάφορες λεπτομερείς εικόνες των Moto S30 Pro και Lenovo Y70. Το πρώτο, αναμένεται να λανσαριστεί με καμπυλωτή οθόνη AMOLED, 6,55 ιντσών, Snapdragon 888+ Chipset και 50MP κύρια κάμερα.

Το Lenovo Y70 αναμένεται με Snapdragon 8+ Gen 1, 6,67 ιντσών οθόνη AMOLED και 50MP κύρια κάμερα. Η μπαταρία του θα είναι 5000mAh με φόρτιση 68W. Η Lenovo έχει ήδη επιβεβαιώσει πως το επερχόμενο smartphone της θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*