Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Desire 22 Pro της HTC, συμβατό με το Viveverse

*
H HTC ανακοίνωσε το Desire 22 Pro smartphone. Έρχεται με οθόνη LCD μεγέθους 6,6'' που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, Snapdragon 695 chipset και μπαατρία 4.520. Είναι συμβατό με το οικοσύστημα HTC Viverse και με προϊόντα HTC VR, όπως το HTC Vive Flow headset.

Η συμβατότητα με το Viverse είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους για κάποιον που θέλει να αποκτήσει το εν λόγω smartphone, καθώς επιτρέπει την πρόσβαση καθώς επίτρέπει την πρόσβαση σε περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας από το Metaverse, συνδέοντας ένα HTC VR headset. Ακόμα, το HTC Viverse Wallet επιτρέπει τη διαχείριση ψηφιακών δεδομένων, όπως κρυπτονομίσματα και NFTs, απευθείας από το τηλέφωνο.


Στο πίσω μέρος του Desire 22 Pro υπάρχει camera 64MP (f/1,8), που συνοδεύεται από υπερευρυγώνιο φακό στα 13MP (f/2,4) και αισθητήρα βάθους ανάλυσης 5MP. Στο μπροστά μέρος υπάρχει μία 32MP f/2.0 selfie camera.

Είναι εφοδιασμένο με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD. Τρέχει Android 12. Η μπαταρία του υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση στα 18W, ασύρματη στα 15W αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Στο πλάι θα βρείτε τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλλικού αποτυπώματος. Ακόμα υπάρχει πιστοποίηση κατά IP67 για αντοχή σε συνθήκες σκόνης και υγρασίας.

Το HTC Desire 22 Pro θα έρθει σε δύο χρωματισμούς, gold και black, με τιμή €459. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου 2022. Όσοι παραγγείλουν πριν τις 31 Ιουλίου, θα λάβουν δώρα, όπως ένα HTC shockproof case, έναν ασύρματο φορτιστή της HTC και ένα αποκλειστικό NFT, που θα είναι εξαργυρώσιμο μέσω του Viverse app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*