Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Microsoft Surface Pro 9

*
Το τελευταίο μοντέλο της σειράς Surface από την Microsoft, το Pro 8, δέχθηκε τεράστια αναβάθμιση στον σχεδιασμό του. Επιπλέον προστέθηκαν χαρακτηριστικά όπως Thunderbolt 4 και οθόνη 120Hz. Το Microsoft Surface Pro 9, που ανακοινώθηκε από την εταιρεία στις 12 Οκτωβρίου 2022, αποτελεί παράδοξο. Από την μία συνεχίζει την παράδοση με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά και τον εξαιρετικό 12ης γενιάς επεξεργαστή της Intel. Από την άλλη, υπάρχει και μία έκδοση 5G η οποία έρχεται με ένα προσαρμοσμένο SQ3 Arm Chip.

Την τελευταία φορά που είδαμε το SQ Chip, ήταν στο Microsoft Surface Pro X, μια φορητή συσκευή η οποία αποδείχθηκε πως είχε πολλά προβλήματα συμβατότητας μεταξύ των προγραμμάτων των Windows και του Arm chip. Είναι άγνωστο το αν τα ίδια προβλήματα με τα apps των Windows θα παραμείνουν και στο νέο μοντέλο.

Πέραν του chip, το Microsoft Surface Pro 9 έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά με τον προκάτοχό του. Μία οθόνη 13 ιντσών, 120Hz με τεχνολογία PixelSense, λεπτά bezels και μία 1080p webcam στο πάνω μέρος, η οποία σύμφωνα με την Microsoft έχει βελτιωθεί. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει με πολλές χρωματικές επιλογές, αλλά τα περιφερειακά, όπως το πληκτρολόγιο και το Slim Pen 2, θα συνεχίσουν να πωλούνται ξεχωριστά.



Το μπέρδεμα στις εκδόσεις με τα διαφορετικά chip συνεχίζεται, καθώς το κάθε ένα μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η έκδοση με τον επεξεργαστή της Intel μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 32GB LBDDR5 RAM και 1TB SSD, ενώ το Arm αδερφάκι του περιορίζεται σε 16GB LPDDR4x RAM και 512GB SSD. Η έκδοση με τον επεξεργαστή Arm έχει δύο λιγότερες USB-C 4.0/Thunderbolt ports. Στο συγκεκριμένο μοντέλο, οι θύρες USB-C είναι 3.2. Παρόλα αυτά, το μοντέλο 5G θα έχει περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από αυτό με τον επεξεργαστή της Intel.


Το Microsoft Surface Pro 9 με επεξεργαστές Intel ξεκινά από τα $999 με Intel Core i5, 8GB RAM και 128GB SSD. Το φθηνότερο μοντέλο 5G ξεκινά από τα $1300 με τα ίδια χαρακτηριστικά. Οι προπαραγγελίες για το Microsoft Surface Pro 9 έχουν ξεκινήσει, με την διαθεσιμότητα της συσκευής να αναμένεται περίπου στις 25 Οκτωβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*